Osaava Nainen -messut

Viikonloppuna olin messuilla näytteilleasettajana omalla pienellä osastollani. Äänimaljojen esittelyn lisäksi tein pienimuotoista galluppia työpaikkakiusaamisen kokemuksiin liittyen. Esillä oli myös ilmoitus jossa pyysin alla olevan ilmoituksen mukaisesti muiden kokemuksia työpaikkakiusaamiseen liittyen. Sain kuulla monia tarinoita aiheesta. Mielenkiinnolla odotan saanko tarinoita myös kirjallisessa muodossa.

Huomasin, että muutamalle oli helpottavaa saada kertoa omia kokemuksiaan. Sain tästä lisää vahvistusta ajatuksilleni, että aiheesta on tärkeää puhua ja se on nostettava esille. Ihmiset tarvitsevat vertaistukea ja se, että saa kertoa oman tarinansa ja tulee kuulluksi on tärkeää.

Kiitos kaikille, jotka jaoitte kokemuksenne minulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s