Kuulumisia

Kevään aikana perustin oman yrityksen ja kävin sointukylpykurssin lisäksi vielä äänimaljahierontakurssin jatko-osat kahdesta neljään. Nyt voin siis tehdä äänimaljahierontoja harjoittelijan tittelillä.

Yritystoiminta on lähtenyt liikkeelle pääasiassa sointukylpyjen merkeissä, mutta aika näyttää mitä muuta tulen tekemään tämän yritykseni kautta. Jo yrityksen nimeä miettiessäni tiesin, että tulevaisuudessa haluan tehdä muutakin. Pyrin etenemään elämässäni intuitiotani kuunnellen ja Johannan ajatusten virta -nimen alle voin sisällyttää oikeastaan mitä vain.

Tällä hetkellä suunnitelmissa on kirjan kirjoittaminen työpaikkakiusaamiseen liittyen. Aihe on mielestäni aina ajankohtainen ja olen huomannut yhdellä jos toisella olevan omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Ajattelinkin kokeilla saanko sisällytettyä kirjaani myös muiden kokemuksia aiheesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s